Etiketler

Benzer Yazılar

Paylas

Süper Gitar Teknikleri – Murat Erturgut

01 Gitar Ön Kapak

Süper Gitar Teknikleri – Murat Erturgut

Gitar tekniklerini öğrenmek isteyen gitaristler için tekniklerin tanımları ve alıştırmalarına yer verilen bir gitar metodu.
Dosyanın içinde kitabın PDF ve JPEG Formatında sayfa sayfa halleri bulunmaktadır. Aynı zamanda kitaptaki egzersizlerin “guitar pro” ları da dosyanın içinde yer almaktadır. Kitabı bastırmak isteyenler için kitabın sonunda tab yazmaya uygun boş tab sayfası da yer almaktadır. Kitabı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat Erturgut’un yeni yazılmakta olan sorularla gitar metodunda sorularınızla yer almak için kendisine facebook sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Murat Erturgut facebook sayfası için tıklayınız —-> Murat Erturgut

Kitabı indirmek için tıklayın ; Süper Gitar Teknikleri – Murat Erturgut / Gitaristin El Kitabı
 

————————————————————————————–

İçerik:

  • Alternate Picking
  • Arpej
  • Klavye Üzerinde Notaların Yerleri
  • Power Chord
  • Vibrat0
  • Hammer On
  • Bare Akor Kalıpları
  • Pull Off
  • Slide
  • Legato
  • Bend
  • Harmonics
  • Palm Muting
  • Circle Picking
  • Slap
  • Tremolo Picking
  • Tapping
  • Economy Picking
  • Sweep Picking
  • Tab Defteri

————————————————————————————-
Kitap Önsöz

Bu kitapta bir çok tekniğin açıklamasını, nasıl yapıldığını ve bu tekniklerin çalışmaları sırasında dikkat etmeniz gereken püf noktaları bulacaksınız.

2009 yılından beri aklımda olan gitar teknikleri üzerine bir kitap yazma fikri 2013 yazında hayata geçmiş oldu.

Kitapta tekniklerin dışında gitar klavyesi üzerinde notalar ve bareli akor kalıplarına da kısa olarak yer verdim fakat bu kitabın konusu olmadığı için ayrıntılı olarak üzerlerinde durmadım, umarım bunlara yeni kitabımda yer vereceğim. İleriki zamanlarda “Sorularla Gitar” adlı , sizlerden gelen, armoni, teknik, teori, ekipman ve çok daha fazlasıyla ilgili sorularınıza yanıt vermeye çalışacağım bir kitap yazmaya başlayacağım.

Gitarla ilgili sorularınız için msn@erturgutsanatmerkezi.com adresine mail atarak siz de kitapta sorularınızla yer alabilirsiniz. Umarım bu kitap, gitar tekniklerini öğrenmek isteyen arkadaşlara yol gösterici bir kaynak olacaktır. Murat Erturgut – 2013

Ayrıca düzenlenen ücretsiz gitar workshoplarına katılmak için erturgut sanat merkezi‘ne ulaşabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için: www.erturgutsanatmerkezi.com

Süper Gitar Teknikleri Kitap İçeriği

  • Alternate Picking
  • Arpej
  • Klavye Üzerinde Notaların Yerleri
  • Power Chord
  • Vibrat0
  • Hammer On
  • Bare Akor Kalıpları
  • Pull Off
  • Slide
  • Legato
  • Bend
  • Harmonics
  • Palm Muting
  • Circle Picking
  • Slap
  • Tremolo Picking
  • Tapping
  • Economy Picking
  • Sweep Picking
  • Tab Defteri

Murat Erturgut

Kitabı İndir

gitar kursu izmirizmir gitar kursu